HireVue announces acquisition of Modern Hire

Learn More

Adatmegőrzési Szabályzat (Retention Hungarian)

Adatmegőrzési Szabályzat
Utolsó frissítés: 2022. augusztus

A Modern Hire engedélyezi Ügyfeleinek és azok illetékes felhasználóinak (pl. az Ügyfél munkavállaló-jelöltjei/álláskeresői és az Ügyfél tehetségkutató/toborzó/HR-csapatai), hogy különböző módszereket alkalmazzanak a Modern Hire számára történő információszolgáltatásra, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a Modern Hire az Ügyfelek és felhasználóik számára nyújthassa Szolgáltatásait. A szolgáltatott adatok magukban foglalhatnak digitális/virtuális interjúkat és/vagy munkaerő-felvétel előtti értékeléseket, videó- és/vagy hangfelvételeket, SMS szöveges üzeneteket és/vagy kérdésekre adott válaszokat, amelyek lehetnek feleletválasztósak vagy szöveges típusúak (együttesen „Adatok”), és ezeket az Adatokat a Modern Hire által ellenőrzött szervereken állítják elő és tárolják digitálisan. A Modern Hire az Adatvédelmi nyilatkozatának , az Ügyfeleivel szemben fennálló szerződéses kötelezettségeinek és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően védi ezeket az adatokat.

A foglalkoztatási törvények joghatóságonként, illetékességenként és országonként eltérőek, és általában egy (1) éves vagy két (2) éves megőrzési időszakot írnak elő. A Modern Hire általános adatmegőrzési politikája szerint a nyers adatokat (beleértve a kapcsolódó felvételeket is) a felhasználónak a Modern Hire Platformmal vagy Szolgáltatásokkal való utolsó interakciójától számított két (2) év elteltével törli. Az Ügyfél kérésére a megőrzési ütemtervek a Modern Hire és az Ügyfél közötti szerződés alapján módosíthatók; az ilyen szerződés mindkét felet kötelezi a hatályos jogszabályok betartására, beleértve a megőrzési időszakokra vonatkozó jogszabályokat is. Az adatokra vonatkozó konkrét megőrzési időszakról a Modern Hire support@modernhire.com  e-mail-címén történő kapcsolatfelvétellel tájékozódhat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a névtelenített adatok már nem minősülnek az adatvédelmi törvények, az Adatvédelmi nyilatkozat vagy a jelen Adatmegőrzési Szabályzat hatálya alá tartozó személyes adatoknak; a Modern Hire fenntartja a jogot arra, hogy ezeket a névtelenített adatokat megőrizze és felhasználja.