Tietosuojakäytäntö (Privacy Finnish)

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty elokuussa 2022

 

KEITÄ OLEMME

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Modern Hire käsittelijänä

Modern Hire rekisterinpitäjänä

KOLMANNET OSAPUOLET

KÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUSPERUSTA

Oikeusperusteisiin etuihimme nojaaminen

Suostumukseesi luottaminen

Suostumuksesi peruuttaminen: suoramarkkinoinnin peruuttaminen

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN JA JAKAMINEN

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

SINUN OIKEUTESI

TIETOTURVA

Evästeet; Jäljitteet; Seurantateknologia

MUUT LAIT; MUUTOKSET

Lasten yksityisyyttä suojaava yksityisyyden käytäntö (COPPA, Children’s Online Privacy Protection Rule)

Muutokset

Maakohtaiset lakisisäykset

Henkilötietojesi siirrot

YHTEYSTIEDOT

Modern Hire, Inc.

Tytäryhtiöt ja yhteystiedot

 

 

Keitä olemme

Tervetuloa Modern Hiren sivustolle. Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojailmoitus (“Ilmoitus”) on voimassa yllä mainitusta päivämäärästä alkaen ja se kuvaa tiedonkeruu- ja luovutuskäytäntöjämme verkkosivustomme ja sovellusalustamme yhteydessä (verkkosivustoamme ja sovellusalustaamme kutsutaan tässä ilmoituksessa yhteisesti nimellä “Palvelut”). Modern Hire Inc., ja sen tytäryhtiöt (“Modern Hire,” “me,” “meitä,” ja “meidän”) tarjoavat palveluita, jotka helpottavat työnhakijoihin liittyviä prosesseja, jotka liittävät työnhakija, ehdokkaat ja/tai töitä etsivät (“Ehdokas/Ehdokkaat”) rekrytoijien, palkkauksesta vastaavien johtajien ja/tai muiden haastattelijoiden (“Rekrytoijat”) kanssa, jotka toimivat asiakkaidemme, eli työnantajien (“Työnantajat” tai “Asiakkaat”). Modern Hiren keskeiset palvelut toimitetaan pilvipohjaisen sovellusalustan kautta, jossa rekrytoijat ja ehdokkaat voivat hyödyntää ennen palkkausta tarjoamiamme ratkaisuja, kuten muun muassa digitaalisia/virtuaalisia haastatteluita, aikataulutusta sekä työllistymistä edeltäviä arviointeja.

Käyttämällä palvelujamme vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi tämän Ilmoituksen. Sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa ja mikäli et peruuta hyväksyntääsi, annat meille myös suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen, vastaanottamiseen, tallentamiseen, käsittelyyn ja siirtämiseen (yhteisesti “Prosessointi” tai “Käsittely”) tämän Ilmoituksen mukaisesti.

Modern Hiren palvelut helpottavat työnantajan työllistämistä edeltäviä prosesseja, mutta Modern Hire ei osallistu ehdokkaiden haastattelu-, arviointi-, arvostelu-, valinta- tai rekrytointiprosessiin tai tee muutoin sitä koskevia päätöksiä. Ehdokkaita, rekrytoijia ja työnantajia voidaan kutsua tässä Ilmoituksessa yhteisesti “Käyttäjiksi.”  Osana palveluitamme käsittelemme tietojasi, jotka voivat tunnistaa tai joita voidaan käyttää tunnistamaan sinut käyttäjäksi (tällaisia ​​tunnistettavia henkilötietoja kutsutaan jäljempänä nimellä “Henkilötiedot”). Vaikka käytämme henkilötietoja tähän ilmoitukseen, huomaa, että henkilötietoja tai henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja kaikkia käytetään sovellettavaan lain mukaisesti. Tämä ilmoitus kuvaa henkilötietojen tyyppejä sekä tarkoituksia, joita varten niitä käsittelemme.

Modern Hiren pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, ja sillä on tytäryhtiöitä, asiakkaita ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajia ympäri maailmaa. Ensisijainen osoitteemme ja tytäryhtiöidemme sijainnit löytyvät tämän ilmoituksen lopussa.

Tämä Ilmoitus kuvaa, kuinka käytämme henkilötietojasi, kun käytät palveluitamme, vierailet verkkosivustoillamme ja käytät sosiaalisen median sivujamme. Siinä kuvataan myös henkilökohtaisiin tietoihisi liittyvät oikeutesi. Lisätietoja oikeuksistasi ja niiden käyttämisestä on alla olevassa “Oikeutesi” -osiossa.

 

 

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Riippuen siitä, kuinka vastaanotamme henkilötietosi ja mihin tarkoituksiin sinä tai työnantajasi ne toimittaa, voimme toimia rekisterinpitäjän roolissa (“Rekisterinpitäjä“), jolloin määritämme henkilötietojesi käsittelytavan ja menetelmät, tai voimme toimia tietojen käsittelijänä (“Käsittelijä“), jolloin käsittelemme henkilötietojasi asiakkaidemme (toisin sanoen Rekisterinpitäjien) puolesta). Odotamme, että suurimman osan, ellemme koko ajan, olemme henkilötietojesi käsittelijän roolissa.

Modern Hire käsittelijänä

Modern Hiren liiketoiminta perustuu henkilötietojen käsittelijänä toimimiseen palveluidemme käytön kautta. Tämä tarkoittaa, että toimimme asiakkaidemme (eli Työnantajien) puolesta ja käsittelemme henkilötietojasi heidän ohjeidensa mukaan. Asiakkaamme ovat yleensä käsittelemiemme henkilötietojen rekisterinpitäjiä. Rekisterinpitäjänä asiakkaamme määrittelee tarkoitukset, joita varten palvelujemme kautta saamiamme henkilötietoja käsitellään, ja asiakkaalla on velvollisuus määrittää käsittelymme mahdollistava oikeusperusta. Asiakkaamme tietosuojaselosteissa voi olla lisätietoja heidän toiminnastaan. Riippuen lainkäyttöalueesta, jolla toimimme, termeillä “Käsittelijä” ja “Rekisterinpitäjä” voi olla eri nimitys, mutta terminologian taustalla olevat käsitteet ovat johdonmukaisia. Esimerkiksi käsittelijää voidaan kutsua joidenkin säädösten mukaan “palveluntarjoajaksi” tai muulla terminologialla, ja rekisterinpitäjään voidaan viitata “liiketoimintana” tai muulla terminologialla. Käytämme tässä ilmoituksessa yksinkertaisuuden vuoksi termejä käsittelijä/rekisterinpitäjä.

Modern Hire ei aio käsitellä arkaluontoisia tietoja, kuten terveystietoja, poliittisia mielipiteitä, uskonnollisia vakaumuksia, sosiaaliturvatunnuksia, syntymäaikoja, ajokorttinumeroita ja/tai taloudellisia tietoja, eikä palveluitamme ole myöskään tarkoitettu tämän tyyppisten tietojen tallentamiseen. Modern Hire voi satunnaisesti käsitellä käyttäjän sukupuoleen, rotuun tai etniseen alkuperään liittyviä tietoja, jos kyseiset ominaisuudet tallennetaan tai ne voidaan päätellä videosta, mutta sellaisilla ominaisuuksilla ei ole merkitystä palveluidemme tarjoamisessa. Palvelumme eivät myöskään analysoi tai mittaa kasvojen piirteitä, ilmeitä, silmien liikkeitä tai äänensävyä mihinkään tarkoitukseen, mukaan lukien tunnistaminen. Voit myös ladata palveluihimme tietoja, jotka voivat sisältää arkaluonteisia tietoja; emme odota joutuvamme käsittelemään näitä arkaluonteisia tietoja osana palveluitamme.

Jos päätät antaa tietoja, jotka on hankittu tallenteen (esim. videon tai äänen) kautta, emme käytä tällaisia ​​tallenteita tunnistamistarkoituksiin (eli niitä ei analysoida digitaalisesti tai käsitellä äänijäljenteiksi tai kasvojentunnistustiedostoiksi) joten älä siksi pidä näitä tallenteita biometrisinä tietoina siten, kuin sellaiset on määritelty joissakin laeissa tai joiden mukaan niitä sovelletaan.

Käsittelemme kuitenkin henkilötietojasi luottamuksellisina, vaikka ne eivät vastaisi sovellettavan lain määritelmää lisätietosuojavelvoitteista. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa henkilötietoihisi ja niiden käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä alla olevien yhteystietojen kautta.

Modern Hire rekisterinpitäjänä

Asiakkaillemme tarjoamiemme palveluiden lisäksi toimimme rekisterinpitäjänä vieraillessasi verkkosivustollamme tai ollessasi vuorovaikutuksessa sosiaalisen median sivuillamme. Kun näin tapahtuu, voimme kerätä seuraavat tiedot:

  • IP-osoite
  • Eväste-ID
  • Käyttö- ja selaintiedot
  • Sisältö, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa

Jos pyydät demoa palveluistamme, keräämme myös seuraavat sinua koskevat tiedot:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Yhtiön nimi ja yhtiötäsi koskevia tietoja

Modern Hire voi myös kerätä ei-henkilökohtaisia ​​ja/tai anonyymejä tietoja, joiden osalta pidätämme oikeuden käyttää mainittuja tietoja mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien koottuna. Voimme esimerkiksi kerätä järjestelmään liittyviä tietoja käytettäväksi järjestelmän hallintatarkoituksiin, auttaaksemme diagnosoimaan ongelmia, seuraamaan liikennemalleja, määrittämään, mitä palveluita käytetään eniten ja arvioidaksemme sivuston käyttöä. Jos tiedot ovat anonymisoituja tai niihin liittyvät tunnistetiedot on poistettu, ne eivät ole enää liitettävissä sinuun eivätkä ne ole enää henkilötietoja.

Kolmannet osapuolet

Kun käytät palveluitamme minkä tahansa yhteisbrändätyn verkkosivuston tai linkitetyn verkkosivun kautta (joko työnantajan kautta tai muutoin), henkilötietosi luovutetaan Modern Hirelle ja/tai asianomaiselle työnantajalle soveltuvin osin. Siinä tapauksessa työnantaja käyttää tällaisia h​Henkilötietoja kyseisen ssiakkaan tietosuojakäytännön alaisina, eikä Modern Hire ole vastuussa kyseisen asiakkaan henkilötietojen käyttöä koskevista käytännöistä. Tämän mukaisesti Modern Hire rohkaisee sinua tutustumaan asiaankuuluvien työnantajien ja muiden kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin ja käytäntöihin ennen kuin annat heille henkilötietoja.

Palvelumme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Nämä linkit tarjotaan vain sinun avuksesi, eikä Modern Hire ole vastuussa muiden tahojen omistamien sivustojen tietosuojakäytännöistä, käytännöistä tai sisällöstä, joihin voit linkittyä tai joihin voi olla linkkejä palveluista. Kehotamme sinua tutustumaan kyseisten sivustojen tietosuojakäytäntöihin ja käyttöehtoihin, jotta ymmärrät, kuinka kyseiset sivustot keräävät, käyttävät ja jakavat tietojasi. Tämä ilmoitus koskee vain palveluistamme meidän keräämiä tietoja.

Käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Modern Hire kerää käyttäjätietoja tarjotakseen seuraavia palveluita:

Sopimuksen täyttäminen tai sopimukseen liittyvien toimenpiteiden suorittaminen. Tämä on olennaista silloin, kun otat meihin yhteyttä saadaksesi palveluita. Tämä sisältää:

  • Tilien määrittäminen.
  • Henkilöllisyytesi vahvistaminen.
  • Kommunikointi kanssasi.
  • Asiakaspalvelun tarjoaminen.

Oikeusperusteisiin etuihimme nojaaminen

Olemme tehneet tasapainotestejä kaikelle henkilötietojen käsittelylle, jota suoritamme oikeutettujen etujemme tai asiakkaidemme oikeutettujen etujen perusteella, jotka olemme kuvailleet alla. Voit saada tietoa kaikista tasapainotesteistämme ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Siten kuin Modern Hiren tarpeet edellyttävät  harjoittaaksemme liiketoimintaamme ja ajaaksemme oikeutettuja etujamme, erityisesti:

  • Sellaisten tietojen lähettäminen, joiden Modern Hire uskoo olevan hyödyllisiä käyttäjille.
  • Ajoittain tapahtuvat yhteydenotot käyttäjiin sovellustutkimustarkoituksiin.
  • Palveluiden räätälöinti.
  • Verkkosivustojemme ja verkon kautta tarjolla olevien palveluidemme käytön seuranta ja tuotteidemme parantaminen.
  • Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen.
  • Meille lähettämiisi kommentteihin ja kysymyksiin vastaaminen.
  • Henkilökohtaisten tietojen käyttäminen tarvittaessa oikeudellisiin vaatimuksiin, vaatimustenmukaisuuden selvittämiseen, sääntely- ja tutkintatarkoituksiin sekä lain edellyttämiin tapoihin liittyen.

Suostumukseesi luottaminen

Asioissa, joihin annat meille suostumuksen:

  • Lähetämme sinulle suoramarkkinointia, joka liittyy asiaankuuluviin tuotteisiimme ja palveluihimme tai muihin tuotteisiimme ja palveluihimme, joita me, tytäryhtiömme tai huolellisesti valitut yhteistyökumppanimme tarjoavat.
  • Asetamme evästeitä ja käytämme vastaavia tekniikoita alla olevan osion “Evästeet, Jäljitteet: Seurantateknologia” mukaisesti, jonka lisäksi annamme sinulle tiettyjä tietoja, kun näitä tekniikoita käytetään.
  • Muissa tapauksissa, joissa pyydämme sinulta suostumusta, käytämme henkilötietojasi siihen tarkoitukseen, jonka kyseisellä hetkellä selitämme.

Lain edellyttämiin tarkoituksiin:

  • Pidätämme oikeuden käyttää henkilötietojasi tarpeen mukaan vastauksena viranomaisten tai lainvalvontaviranomaisten pyyntöihin, jotka suorittavat tutkintaa.

Suostumuksesi peruuttaminen: suoramarkkinoinnin kieltäminen

Aina kun luotamme suostumuksesi, sinulla on aina oikeus peruuttaa suostumuksesi. Huomaa, että mainitun tyyppinen peruuttaminen otetaan huomioon tulevassa tai jatkuvassa käytössä, vaikka meillä voi olla muita laillisia perusteita henkilötietojesi käsittelyyn ja/tai säilyttämiseen muihin, kuten yllä mainittuihin tarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia ilman suostumustasi, esimerkiksi silloin, kun luotamme oikeutettuihin etuihimme. Sinulla on oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista milloin tahansa. Voit tehdä tämän noudattamalla viestissä olevia ohjeita, jos kyseessä on sähköinen viesti, tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen.

Tietojen luovuttaminen ja jakaminen

Lain sallimissa rajoissa ja ellet ole valinnut kieltäytymistä, voimme jakaa henkilötietosi Modern Hire -konserniin kuuluvien yritysten kanssa markkinointia, viestintää ja palveluidemme mahdollistamista varten.

Modern Hire jakaa henkilötietosi seuraavilla tavoilla:

 

  • Jos olet Ehdokas – työnantajan ja rekrytoijan kanssa.
  • Jos olet Rekrytoija – työnantajan kanssa.
  • Jos olet Työnantaja – rekrytoijan kanssa palveluidemme tarjoamiseksi.

Henkilötietoja jaetaan myös tiettyjen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka käsittelevät niitä Modern Hiren puolesta yllä mainittuihin tarkoituksiin. Käytämme erityisesti tiettyjä kolmannen osapuolen palveluntarjoajia muun muassa verkkosivustojen ylläpitoon, ylläpitoon ja audiovisuaaliseen käsittelyyn.

Kun käytämme tällaisia ​​kolmannen osapuolen palveluntarjoajia puolestamme, varmistamme, että olemme tehneet asianmukaiset sopimukset henkilötietojesi suojaamiseksi. Modern Hire voi myös paljastaa Henkilötietoja ja/tai koottuja anonyymejä tietoja niille yrityksille, osastoille ja yksiköille, jotka ovat sidoksissa Modern Hireen.

Jos Modern Hire -liiketoimintalinja tai koko liiketoiminta tai merkittävä osa siitä hankitaan tai siirretään joko sulautumisen, yhdistämisen tai huomattavan osan omaisuudesta ostamalla, Modern Hire voi paljastaa ja siirtää henkilötietosi vastaanottavalle taholle. Modern Hire voi myös luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kun uskomme vilpittömässä mielessä ja oman harkintamme mukaan, että tällainen luovuttaminen on kohtuudella välttämätöntä (a) Palveluiden ehtojen täytäntöönpanon tai soveltamisen kannalta; (b) lakisääteisten tai säännöksiä koskevien vaatimuksien noudattamiseksi; (c) meidän, käyttäjiemme tai muiden kolmansien osapuolten oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi; tai (d) rikosten estämiseksi tai kansallisen turvallisuuden takaamiseksi. Modern Hire voi myös käyttää ja/tai paljastaa anonyymejä ja/tai koottuja tietoja oman harkintamme mukaan, mukaan lukien asiakkaille, liikekumppaneille, kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, mainostajille, sijoittajille, mahdollisille ostajille ja muille kolmansille osapuolille.

Tietojen säilyttäminen

Modern Hire ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten niitä käsitellään, riippumatta siitä, onko tällainen tarkoitus määritelty sopimuksessa tai edellyttääkö sovellettava laki tai määräys sitä. Käsittelijänä toimiessaan ehdokkaita koskevien henkilötietojen käsittely määräytyy Modern Hiren ja työnantajan välisellä sopimuksella.

Kun käsittelemme rekisteröintitietojasi, teemme tämän niin kauan kuin olet palveluidemme aktiivinen käyttäjä ja sen jälkeen tietueiden säilytyskäytäntöjemme mukaisesti.

Kun käsittelemme henkilötietoja markkinointitarkoituksiin tai suostumuksesi perusteella, meillä on oikeus käsitellä tällaisia h​Henkilötietoja (esimerkiksi markkinoinnin edistämiseen), kunnes joko peruutat suostumuksesi tai pyydät meitä lopettamaan. Jos laki velvoittaa tai sallii sen, pidämme kirjaa myös siitä, että olet pyytänyt meitä olemaan lähettämättä sinulle suoramarkkinointia tai käsittelemättä henkilötietojasi, jotta voimme jatkossa kunnioittaa pyyntöäsi.

 

 

Sinun oikeutesi

Asuinpaikastasi riippuen sinulla voi olla tiettyjä henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, esimerkiksi:

  • Oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä;
  • Saada kopio henkilötiedoistasi;
  • Pyytää oikaisua henkilötietoihisi;
  • Pyytää henkilötietojesi siirtoa;
  • Rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä; ja
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista.

Sinulla saattaa myös olla oikeus vastustaa automaattista päätöksentekoa. mikäli sovellettavissa.

Voit pyytää mitä tahansa oikeuksia, joita uskot sinulla olevan (katso myös maakohtaisten lakien lisäykset) ottamalla meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen.

Jos uskot, että henkilötietojasi on loukattu, voit joko ottaa meihin yhteyttä tai tehdä valituksen sen maan sääntelyviranomaiselle, jossa asut, työskentelet tai jossa uskot henkilötietojesi tulleen loukatuksi.

Lähetä meille mahdolliset pyynnöt alla olevia yhteystietoja käyttäen.

Emme myy henkilötietojasi kenellekään, emme jaa tai siirrä niitä kenellekään, paitsi jos se on tarpeen palvelujemme tarjoamiseksi ja sovellettavan lain salliessa.

Suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä johonkin alla olevissa yhteystiedoissa annettuihin osoitteisiin, mikäli haluat keskustella mistään henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä huolenaiheistasi tai ongelmistasi.

Tietoturva

Modern Hire on ottanut käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet estääkseen henkilötietojen vahingossa katoamisen, käytön tai pääsyn luvatta. Olemme tarvittaessa tehneet tietosuojasopimuksia asiakkaidemme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotta toteutettuja tietosuojatoimenpiteitä voitaisiin tarkentaa. Olemme ISO 27001 -sertifioituja ja SOC2 Type 2 -yhteensopivia. Lisätietoja sitoutumisestamme tietoturvaan on osoitteessa https://modernhire.com/platform/data-security/.

Evästeet; Jäljitteet: Seurantateknologia

Modern Hire käyttää “evästeitä”, “verkkojäljitteitä” ja vastaavia tekniikoita Käyttäjien mukavuuden ja Palveluiden käyttökokemuksen parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin tallentaa joko tilapäisesti tai jatkuvasti kiintolevylle käytön mukaan. Niiden avulla voimme tunnistaa sinut ilman, että sinun on kirjauduttava toistuvasti palveluita käyttäessäsi. Verkkojäljitteet ovat grafiikkaa, joka on suunniteltu keräämään verkkolokitietoja, kuten katsotut sivut tai avatut viestit. Evästeisiin, verkkojäljitteisiin ja vastaaviin tekniikoihin luottaen Modern Hire saattaa pystyä tarjoamaan tehokkaamman palvelun, joka on yksilöllisempi jokaiselle käyttäjälle. Lisäksi nämä tekniikat voivat antaa Modern Hirelle mahdollisuuden seurata liikennemalleja, Palveluiden käyttöä ja istuntotietoja tehdäkseen palveluista hyödyllisempiä.

Modern Hire käyttää seuraavia evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

Evästeluokat
Tarpeelliset evästeet. Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnan kannalta.
Analytiikkaevästeet. Nämä evästeet auttavat meitä analysoimaan verkkosivustomme käyttöä, jotta voimme parantaa palveluitamme.

 

Toiminnalliset evästeet. Näiden evästeiden avulla voimme muistaa tekemäsi valinnat (kuten kielen tai alueen, jossa olet) ja tarjota parannettuja, henkilökohtaisempia ominaisuuksia.

Muut lait; muutokset

Lasten yksityisyyttä suojaava yksityisyyden käytäntö (COPPA, Children’s Online Privacy Protection Rule)

Emme tietoisesti tai erityisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta käyttäjiltä. Emme valtuuta alle 16-vuotiaita käyttäjiä käyttämään palveluita. Ilmoita meille, jos uskot, että palveluitamme käyttää alle 13-vuotias lapsi.

Muutokset

Modern Hire pidättää oikeuden muuttaa tätä Ilmoitusta milloin tahansa. Erityisesti,  voimme muokata tätä ilmoitusta vastaamaan muutoksia tapaan, jolla keräämme, käytämme tai luovutamme tietoja, tai vastaamaan tietosuojalakien, säädösten ja/tai alan standardien muutoksia. Kehotamme käyttäjiä lukemaan tämän ilmoituksen, kun he käyttävät palveluita. Jos muutokset vaikuttavat olennaisesti tapaan, jolla käsittelemme tietojasi, ilmoitamme siitä sinulle.

Henkilötietojesi siirrot

Kun Modern Hire siirtää henkilötietojasi maasta toiseen, Modern Hire varmistaa, että tietosi on suojattu vähintään samalla tasolla kuin alkuperämaassa vaaditaan. Varmistamme esimerkiksi, että on olemassa asianmukainen laillinen sopimus, joka kattaa tiedonsiirron.  Suoritamme erityisiä lisätoimenpiteitä henkilötietojen maasta toiseen liittyen silloin, kun sovellettava laki sitä vaatii. Katso esimerkiksi maakohtaisiin lakeihin liittyvät lisäykset.

Maakohtaiset lakilisäykset

Asuinpaikastasi riippuen yksi tai useampi seuraavista tiettyyn maahan (ja/tai alueeseen ja/tai osavaltioon) liittyvistä erityisistä lainlisäyksistä saattaa koskea sinua tietosuojailmoituksessamme esitettyjen ehtojen lisäksi. Isoilla kirjaimilla kirjoitetuilla termeillä, joita ei ole määritelty maakohtaisissa lainlisäyksissä, on samat merkitykset kuin vastaaville termeille tietosuojailmoituksessa.

Tutustu maakohtaisiin lakeihin liittyviin lisätietoihin, jotka saattavat koskea sinua asuinpaikkasi lain mukaan.

Yhdysvallat Liite

Illinoisin osavaltion asukkaat

Kalifornian osavaltion asukkaat

          EU/EEA Liite

          Yhdistynyt Kuningaskunta Liite

          Kanada Liite

          Australia Liite

          Malesia Liite

          Singapore Liite

Yhteystiedot

Teknisissä kysymyksissä ota yhteyttä Modern Hire tuki.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, esittää kysymyksiä tietosuojakäytännöistämme tai tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa:

Modern Hire, Inc.

3201 Enterprise Parkway, Ste 460

Cleveland, Ohio 44122, USA

Sähköposti: privacy@modernhire.com

 

Tytäryhtiöt ja yhteystiedot

YHDYSVALLAT

Modern Hire, Inc.

3201 Enterprise Parkway, Ste 460

Cleveland, Ohio 44122, USA

USA

Puh: (877) 451-1659

info@modernhire.com

EUROOPPA

Modern Hire Europe Limited

europe@modernhire.com

AASIA TYYNENMEREN ALUE

Modern Hire Asia Pacific Pte Ltd.

asiapacific@modernhire.com

AUSTRALIA

Modern Hire Australia Pty Ltd.

australia@modernhire.com

YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA

Modern Hire UK Limited

uk@modernhire.com

RANSKA

Modern Hire France SAS

europe@modernhire.com