HireVue announces acquisition of Modern Hire

Learn More

Candidates: Are you interviewing and need support?

Política de Retenció (Retention Policy Catalan)

Política de Retenció

Última actualització l’agost de 2022

Modern Hire permet als seus clients i als seus usuaris autoritzats (per exemple, els candidats/sol·licitants de feina d’un Client i els equips de reclutament/ de contractació/ RH d’un client) utilitzin diversos mètodes per proporcionar informació a Modern Hire, en cas que Modern Hire necessiti proporcionar els seus Serveis als Clients i als seus usuaris. Les dades proporcionades poden incloure entrevistes i/o avaluacions prèvies a la contractació, amb vídeos i/o registres de veu, missatges de text SMS, i/o respostes a preguntes que poden ser d’opció múltiple o basades en text (en conjunt, “Dades”) i aquestes dades es produiran i s’emmagatzemaran digitalment en els servidors controlats per Modern Hire. Modern Hire protegeix aquestes Dades d’acord amb el seu Avís de Privacitat, amb les seves obligacions contractuals amb els seus clients, i amb les lleis vigents.

 

Les lleis laborals varien segons la jurisdicció i normalment requereixen un període de temps d’un (1) a dos (2) anys. La política de retenció estàndard de Modern Hire es basa en l’eliminació de les dades sense processar (inclosos els enregistraments relacionats) dos (2) anys després de l’última interacció de l’usuari amb la Plataforma de Modern Hire o els seus Serveis. Per indicació del Client, els horaris de retenció es poden modificar en funció del contracte entre Modern Hire i el Client. Aquest contracte obliga tant un com l’altre a complir les lleis vigents, incloses aquelles relatives als períodes de retenció. El període de retenció específic aplicable a les Dades està disponible posant-se en contacte amb Modern Hire a través de support@modernhire.com.

Si us plau, tingui en compte que qualsevol Dada que deixi d’estar identificada, ja no serà una dada personal subjecte a la llei de protecció de dades, a l’Avís de Privacitat o a aquesta Política de Retenció. Modern Hire es reserva el dret de conservar i utilitzar aquestes dades no identificables.