HireVue announces acquisition of Modern Hire

Learn More

Käyttöehdot (TOUs Finnish)

Käyttöehdot

Viimeksi päivitetty elokuussa 2022

 

Johdanto

Modern Hire, Inc. ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä “Modern Hire”, “me” tai “meidän”) Modern Hire, Inc. ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä “Sivusto”) ja tarjoavat palveluja sivuston kautta (“Palveluita”).  Sivustomme ja palvelumme sisältävät, näihin rajoittumatta, työllistymistä edeltävät arvioinnit, digitaaliset/virtuaaliset haastattelut, aikataulut ja/tai muut asiakkaillemme (eli työnantajille) tarjotut kokemukset (erottelematta “Asiakas” tai “Työnantaja”) työnhakijoille, ehdokkaille ja/tai työpaikkaa etsiville (yhdessä “Ehdokkaat”) yhdistämällä heidät rekrytoijiin, palkkaaviin esimiehiin ja/tai muihin haastattelijoihin (yhdessä “Rekrytoijat”). Sivustomme ja palvelumme helpottavat työnantajan työllistämistä edeltäviä prosesseja, mutta Modern Hire ei osallistu ehdokkaiden haastattelu-, arviointi-, arvostelu-, valinta- tai rekrytointiprosessiin tai tee muutoin sitä koskevia päätöksiä.

Näissä käyttöehdoissa esitetään käyttöehdot, jotka koskevat pääsyä sivustolle ja palveluihin, mukaan lukien ehdokkaat, rekrytoijat ja työnantajat (jota kutsutaan tässä yhteisesti “Käyttäjät” tai “sinä). Kirjautumalla sivustolle tai käyttämällä sivustoa ja/tai palveluita hyväksyt näissä käyttöehdoissa asetetut ehdot sekä myös tietosuojailmoituksessamme (linkki alla) (yhteisesti “Käyttöehdot”) esitetyt ehdot. Jos et hyväksy jotakin käyttöehtojen osaa, et saa kirjautua sivustolle etkä käyttää sivustoa tai palveluita. Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtoja ajoittain, ja sinun tulee tarkistaa käyttöehdot säännöllisesti tällaisten muutosten varalta. Uudistettuja käyttöehtoja sovelletaan sivuston ja palveluiden käyttöön tarkistettujen käyttöehtojen julkaisupäivästä alkaen. Tietyille palveluille voi olla lisäpalveluehtoja näiden käyttöehtojen lisäksi, ja jos on, ne ovat saatavilla kyseisten palvelujen kautta ja ne täydentävät näitä käyttöehtoja, eivät rajoita niitä. Jos lisäehtoja sovelletaan tiettyyn palveluun, sinulle ilmoitetaan selvästi näistä lisäehdoista kyseisessä palvelussa.

Hyväksyttävä käyttö

Et saa käyttää sivustoa tai palveluita millään tavalla, joka aiheuttaa tai voi aiheuttaa vahinkoa tai heikentää sivuston tai palveluiden saatavuutta tai saavutettavuutta tai millään tavalla, joka on laitonta, laitonta, vilpillistä tai haitallista, tai minkä tahansa laittoman, laittoman, vilpillisen tai haitallisen tarkoituksen tai toiminnan yhteydessä.

Et saa käyttää sivustoa tai palveluita kopioimaan, tallentamaan, isännöimään, välittämään, lähettämään, käyttämään, julkaisemaan tai levittämään materiaalia, joka koostuu (tai on linkitetty) vakoiluohjelmista, tietokoneviruksista, troijalaisista, madoista, näppäinpainallusten kirjaajista tai muita haittaohjelmia.

Voit käyttää palveluita online-digitaaliseen/virtuaaliseen haastatteluun osallistumiseen, työllistymistä edeltävän arvioinnin, työsimulaatioiden tai muun vuokraamista edeltävän kokemuksen suorittamista varten. Työnantaja, joka on pyytänyt sinua suorittamaan kokemuksen, voi tarjota sinulle pääsyn palveluihin.

Sinun velvollisuutesi

Olet vastuussa sivuston ja/tai palveluiden käytöstä, mukaan lukien tililläsi (eli kirjautumistunnuksesi ja salasanasi määrittävän tilisi) kautta tehdystä käytöstä, riippumatta siitä, käytätkö niitä sinä tai joku muu käyttämällä kirjautumistunnustasi ja salasanaasi. Olet vastuussa kirjautumistunnuksesi ja salasanasi suojaamisesta ja turvaamisesta luvattomalta käytöltä. Jos uskot, että kirjautumistunnuksesi tai salasanasi turvallisuutta on rikottu, sinun on ilmoitettava siitä meille välittömästi. Sinun tulee vapauttaa meidät vastuusta (tässä säännöksessä – mukaan lukien tytäryhtiömme, toimihenkilömme, johtajamme, työntekijämme, konsulttimme, agenttimme, asiakkaamme, lisenssinantajamme ja heidän vastaavat seuraajansa ja toimeksiantajansa) ja vapauttaa meidät kaikesta vastuusta mitä tulee vaateisiin, vahinkoihin, menetyksiin, vastuuseen tai kuluihin, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka johtuvat näiden ehtojen noudattamatta jättämisestä tai käyttäjätilisi luvattomasta käytöstä. Et saa millään tavalla tai keinolla uudelleen lähettää tai jakaa sisäänpääsyäsi sivustolle tai palveluille tai käyttää niitä, mukaan lukien, näihin rajoittumatta, tällaisen pääsyn ja/tai käytön julkaiseminen sosiaalisessa mediassa (mukaan lukien, tähän rajoittumatta antamasi vastaukset). Et saa julkaista tai lähettää mitään uhkaavaa, säädytöntä, herjaavaa, laitonta tai muuten loukkaavaa materiaalia. Et saa käyttää käyttäjätiliäsi ei-toivottujen viestien (esim. roskapostin) lähettämiseen. Sinulla ei ole lupaa linkittää sivustoa ja/tai palveluita millekään muulle verkkosivustolle tai sivuston ulkopuolisille verkkosivuille ilman etukäteen saatua kirjallista lupaamme.

Sivuston käyttöoikeus – Immateriaaliomaisuus

Ellei toisin mainita, Modern Hire ja/tai sen lisenssinantajat omistavat immateriaalioikeudet sivustoon ja palveluihin sekä kaikkeen sivustolla tai palveluista tuotettuun materiaaliin. Ellei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti sallita, kaikki sivuston ja palveluiden immateriaalioikeudet kuuluvat Modern Hirelle.

Näiden käyttöehtojen mukaisesti myönnämme sinulle ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän, rajoitetun oikeuden päästä ja käyttää sivustoa ja niitä palveluita, joita varten tili on perustettu ja hyväksytty. Epäselvyyksien välttämiseksi sivustomme satunnainen vierailija, joka ei käytä palveluitamme tai luo tiliä sivustollemme, ei saa yllä mainittuja lisenssioikeuksia. Sivuston ja palvelujen tarjoamisen yhteydessä Modern Hire hyödyntää erilaisia ​​ominaisuuksia ja teknologioita, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta tarkasti kehitetty ja testattu tiede, patentoidut menetelmät, algoritmit, tekoäly, koneoppiminen ja vastaavat prosessit, jotka kaikki on suojattu Modern Hiren immateriaalioikeuksien avulla.

Et saa jäljentää, monistaa, kopioida, julkaista uudelleen, myydä, vuokrata tai alivuokrata materiaalia tai aineistoa, joka on hankittu palveluihin kirjautumalla tai palveluita käyttämällä, etkä muokata tai muuttaa mitään materiaalia, joka on sivustolla tai saatu palveluun kirjautumalla tai palvelua käyttämällä. Et saa alivuokrata, luovuttaa tai muuten siirtää sinulle tässä lausekkeessa myönnettyjä oikeuksia. Sinulle ei myönnetä muita sivustoa tai palveluita koskevia oikeuksia, nimikkeitä tai etuja.

Yksityisyys ja turvallisuus

Tietosuojaselosteemme selventää velvollisuuksiamme, kun keräämme, käytämme ja/tai siirrämme (“Käsittely”) mitä tahansa henkilöön liitettävissä olevia tietoja (“Henkilötiedot”) joita keräämme sinulta, tai joita toimitat meille, tai joita käytämme palveluidemme tuottamiseen. Käyttämällä sivustoa tai palveluita, sovellettavan lain sallimissa rajoissa, annat suostumuksesi tällaiseen henkilötietojesi käsittelyyn. Ymmärrät ja hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään virheellisistä tiedoista, jotka annat meille sivustomme tai palveluidemme kautta. Kun käytät sivustoa ja/tai palveluita, sinulta saatetaan pyytää suostumus käsittelyllemme sovellettavien tietosuojamääräysten mukaisesti (esim. Euroopan unionin asukkaita koskeva yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Kaikki tiedot, materiaalit tai ideat, jotka lähetät sivuston kautta (lukuun ottamatta tilisi käyttäjän tunnistamiseen liittyviä tietoja) tulee olla ei-luottamuksellisia ja ei-omistusoikeuksellisia tietoja. Tietosuojalausekkeemme löytyy täältä: MODERN HIRE TIETOSUOJAILMOITUS .

Takuun vastuuvapauslauseke

Vaikka olemme pyrkineet tarjoamaan tarkkoja tietoja sivustosta ja palveluista, emme me emmekä kukaan asiakkaistamme, työntekijöistämme, tytäryhtiöistämme, palveluntarjoajistamme, toimittajistamme tai heidän työntekijöistään anna mitään ilmaistua tai oletettua takuuta, tai ota minkäänlaista laillista vastuuta (lain sallimassa laajuudessa) tai vastuuta sivustolla tai palveluidemme kautta olevien tietojen oikea-aikaisuudesta tai täydellisyydestä, emmekä myöskään anna mitään nimenomaisia ​​tai oletettuja takuita tai ota mitään laillista vastuuta (lain sallimassa laajuudessa) tuloksista, joita saatetaan saada sivuston tai palveluiden käytöstä.

Pääsy sivustolle ja/tai palveluihin voidaan keskeyttää tilapäisesti ja ilman erillistä ilmoitusta järjestelmäviasta, huollosta, korjauksesta tai meistä riippumattomista syistä johtuen.

SIVUSTO SEKÄ KAIKKI SIVUSTOLLA SAATAVILLA OLEVAT MATERIAALIT JA PALVELUT TARJOTAAN YLEISESTI KÄYTETYN “SELLAISENAAN” – JA “SITEN KUIN SAATAVILLA” -PERIAATTEIDEN TAPAAN. SOVELLETTAVAN LAIN SUURIMMASSA SALLITUSSA LAAJUUDESSA KIISTÄMME KAIKKI TAKUUT,  NIMENOMAISET TAI OLETETUT, NÄIHIN RAJOITTUMATTA, LIITTYEN OLETETTUUN KAUPPAKELPOISUUTEEN, TIETTYYN TARKOITUKSEEN SOVELTUVUUTEEN TAI  TYYDYTTÄVÄÄN LAATUUN, TAI MIHINKÄÄN TAKUUSEEN TURVALLISUUTEEN, TARKKUUTEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN, SEKÄ KAIKKI MUUT TAKUUT, JOTKA VOISIVAT MUUTOIN AIHEUTUA SINUN JA MEIDÄN VÄLISESTÄ KAUPANKÄYNNISTÄ TAI MUUSTA KANSSAKÄYMISESTÄ.

MODERN HIRE EIKÄ MIKÄÄN ASIAKKAISTAMME, PALVELUN TARJOAJISTAMME TAI TOIMITTAJISTAMME EIVÄT TAKAA, ETTÄ SIVUSTO, PALVELUT TAI MIKÄÄN SIVUSTOON TAI PALVELUIHIN SISÄLTYVÌSTÄ TOIMINNOISTA TOIMISI KESKEYTYMÄTTÖMÄSTI TAI VIRHEETTÖMÄSTI, ETTÄ VIRHEET KORJATTAISIIN TAI ETTÄ SIVUSTO TAI PALVELUT OLISIVAT VIRUKSISTA TAI MUISTA HAITALLISISTA KOMPONENTEISTA VAPAITA.

KAIKKIA TÄLLÄ SIVUSTOLLA VIITATTUJA TUOTTEITA TAI PALVELUITA EI OLE SAATAVISSA KAIKILLE HENKILÖILLE TAI KAIKISSA MAANTIETEELLISSÄ SIJAINNEISSA. PIDÄTÄÄMME OIKEUDEN RAJOITTAA, OMAN HARKINTAMME MUKAAN, MINKÄ TAHANSA TUOTTEEN TAI PALVELUN KÄYTTÖÄ KENEN TAHANSA HENKILÖN TAI MAANTIETEELLISEN ALUEEN SUHTEEN. MIKÄÄN HENKILÖSTÖLTÄMME TAI TÄMÄN SIVUSTON TAI PALVELUJEN KAUTTA SAAMASI TIETO EI LUO MITÄÄN TAKUUTA, JOTA EI OLE NIMENOMAISESTI MYÖNNETTY NÄISSÄ KÄYTTÖEHDOISSA.

Vastuun rajoitus

LAIN LAAJIMMASSA SALLITUSSA LAAJUUDESSA MODERN HIRE EIVÄTKÄ SEN ASIAKKAAT, PALVELUNTARJOAJAT TAI TOIMITTAJAT OLE VASTUUSSA MISTÄÄN EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERIKOISISTA, SEURAAMUKSELLISISTA, RAJOITETUISTA TAI RANKAISUUN PERUSTUVISTA VAHINGOISTA, EIKÄ MINKÄÄN TYYPPISISTÄ MUISTAKAAN VAHINGOISTA, MUKAAN LUKIEN, NÄIHIN RAJOITTUMATTA, VOITON TAI MAINEEN, KÄYTETTÄVYYDEN TAI TIETOJEN  MENETYS TAI AINEETTOMIEN ASIOIDEN MENETYS (VAIKKA MEILLE OLISI ILMOITETTU TÄLLAISEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA), JOKA JOHTUU, TAI AIHEUTUU MISTÄÄN SIVUSTON TAI PALVELUIDEN (MUKAAN LUKIEN SISÄLTÖ TAI MUU SIVUSTOLLA OLEVA MATERIAALI TAI MUUN JOKO SIVUSTOON TAI PALVELUIHIN LINKITETYN MUUN SIVUSTON KÄYTETTÄVYYDEN PUUTE), SUORITUSKYVYN PUUTTEESTA TAI VAHINGOISTA, JOTKA LIITTYVÄT PALVELUIDEN KÄYTETTÄVYYDEN PUUTTEESTA TAI TIETOJESI SIIRTOON TAI SIIRRETTYJEN TIETOJEN MUUTTAMISEEN.

MISSÄÄN TAPAUKSESSA MEIDÄN KOKONAISVASTUUMME SINUA KOSKEVIEN KOKONAISVAHINKOJEN JA TAPPIOIDEN OSALTA EI VOI YLITTÄÄ SUMMAA, JONKA SINÄ OLET MAKSANUT MEILLE VÄLITTÖMÄSTI EDELLISEN KUUKAUDEN AIKANA. JOS OLET TYYTYMÄTÖN SIVUSTOON, PALVELUIHIN TAI JOIHINKIN NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN EHTOON, AINOA JA YKSINOMAINEN KORJAAVA TOIMENPIDE ON SIVUSTON TAI PALVELUJEN KÄYTÖN LOPETTAMINEN.

Näiden ehtojen rikkominen

Rajoittamatta muita näiden käyttöehtojen mukaisia ​​oikeuksiamme, jos rikot näitä käyttöehtoja jollakin tavalla, voimme ryhtyä tarpeellisiksi katsomiimme toimiin rikkomisen käsittelemiseksi, mukaan lukien sivustolle pääsyn ja/tai palveluiden käytön keskeyttäminen, sivustolle pääsyn ja/tai palveluiden käytön estäminen, IP-osoitettasi käyttävien tietokoneiden sivustolle pääsyn ja/tai palveluiden käytön estäminen ja/tai oikeusprosessin käynnistäminen sinua vastaan.

Linkit

Sivusto tai palvelut voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Nämä linkit tarjotaan vain avuksi sinulle, eivätkä ne ilmaise Modern Hiren tukea tai suositusta mainitun tyyppisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällölle. Modern Hire ei ole vastuussa linkitetyn kolmannen osapuolen verkkosivustojen sisällöstä eikä esitä minkäänlaisia ​​väitteitä tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen materiaalin sisällöstä tai tarkkuudesta. Jos käytät linkitettyjä kolmannen osapuolen verkkosivustoja, teet sen omalla vastuullasi ja tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen voimassa olevien ehtojen mukaisesti.

Sovellettava laki ja toimivalta

Näitä ehtoja säätelevät Yhdysvaltain Ohion osavaltion lait, ja ne laaditaan ja pannaan täytäntöön niiden mukaisesti ottamatta huomioon lakiperiaatteisiin liittyviä ristiriitoja. Täten alistut ehdoitta ja peruuttamattomasti Clevelandissa (Northern District) Ohiossa sijaitsevan osavaltion ja/tai liittovaltion tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan ja tuomioistuimeen. Käyttämällä sivustoa ja vastineeksi sivuston tarjoamista palveluista hyväksyt, että Modern Hire tarjoaa sinulle pääsyn sivustoomme ja palveluihimme näiden käyttöehtojen mukaisesti. Osittaisena vastikkeena pääsystäsi sivustolle ja palveluille sitoudut olemaan haastamatta Modern Hireä oikeuteen ryhmäkanteen osana tai edustajana, liittymättä ryhmäkanteeseen tai osallistumatta vastapuolena Modern Hireä vastaan nostetussa ryhmäkanteessa sinun pääsyysi sivustolle tai palveluiden käyttöön liittyen. Lisäksi pääsysi sivustolle ja sivuston sekä palveluiden käyttösi ehdokkaana on maksutonta, ja hyväksyt, että osa hinnasta, jonka maksat pääsystä ja käytöstä tälle sivustolle ja näihin palveluihin on näiden käyttöehtojen hyväksyminen, mukaan lukien edellä mainittu ryhmäkanteen mahdollisuudesta luopuminen. Jos et hyväksy jotakin näiden käyttöehtojen osaa, älä kirjaudu sivustolle tai palveluihin (tai älä jatka niiden käyttöä). Mikään tässä kappaleessa ei kuitenkaan rajoita oikeuksiasi nostaa kanne yksittäisenä kantajana, mukaan lukien vähäisiä vaatimuksia käsittelevässä tuomioistuimessa, edellä määritellyt toimivallan sijaintiin liittyvät vaatimuksen huomioon ottaen.

Yhteystiedot

Kysymykset, jotka liittyvät tekniseen tukeen voi  lähettää Modern Hirelle osoitteeseen:

support@modernhire.com

 

Kysymykset, jotka liittyvät käyttöehtoihin voi  lähettää Modern Hirelle osoitteeseen:
Modern Hire, Inc.
3201 Enterprise Parkway, Suite 460
Cleveland, Ohio 44122
USA
Puhelin:  800.451.1695
Sähköposti: legal@modernhire.com