HireVue announces acquisition of Modern Hire

Learn More

Avís de Privacitat (Privacy Notice Catalan)

Avís de Privacitat

Última actualització l’agost del 2022

 

Qui som

Recopilació i Tractament de Dades Personals

Modern Hire com a Processador

Modern Hire com a Controlador

Terceres Parts

Finalitat i Base Legal del Tractament

Emparar-se en els Nostres Interessos Legítims

Emparar-se en el seu Consentiment

Retirar el seu Consentiment; Oposar-se al Màrqueting Directe

Revelació i Intercanvi d’informació

Retenció d’Informació

Els seus Drets

Protecció de Dades

Galetes; Marcadors; Tecnologia de Seguiment

Lleis Addicionals; Canvis

Reglament de Protecció de la Privacitat en Línia dels Infants (“RPPLI”)

Canvis

Annex a la Llei Específica del País

Transferència de les seves Dades Personals

Informació de Contacte

Modern Hire, Inc.

Afiliats i Informació de Contacte

 

Qui som

Benvingut a Modern Hire. Nosaltres estem compromesos amb la protecció de la seva privacitat. Aquest Avís de Privacitat (“Avís”) entra en vigor a partir de la data indicada anteriorment i descriu les nostres pràctiques de recopilació i revelació de dades en relació amb la nostra pàgina web i amb la nostra plataforma de sol·licituds (la nostra pàgina web i la nostra plataforma de sol·licituds són anomenades en aquest Avís en conjunt com als “Serveis”). Modern Hire inc., i els seus afiliats (“Modern Hire”, “nosaltres”, “a nosaltres”, i “el nostre”) ofereixen Serveis que agilitzen la finalització dels processos previs a la contractació que connecten els sol·licitants de feina i/o candidats (“Candidat(s)”) amb els reclutadors, responsables de contractació i/o entrevistadors (“Reclutadors”), els quals actuen en nom dels nostres clients, els empresaris (“Empresaris” o “Clients”). Els Serveis bàsics de Modern Hire s’ofereixen a través d’una plataforma de sol licituds en el núvol, en la qual els Reclutadors i els Candidats poden treure profit de les nostres solucions de contractació prèvia per a les entrevistes digitals/virtuals, per a la programació i per l’avaluació prèvia a la contractació, entre altres funcions.

En utilitzar els nostres Serveis, vostè indica que ha llegit i entès aquest Avís. En la mesura que ho requereixi la llei vigent i tret que decideixi donar-se de baixa, també ens dona el seu consentiment per recopilar, rebre, emmagatzemar, processar i transferir (en conjunt, “Tractament” o “Tractar”) les seves Dades Personals d’acord amb aquest Avís.

Els Serveis de Modern Hire faciliten els processos previs a la contractació de l’Empresari, però Modern Hire no participa ni pren decisions relacionades amb l’entrevista, l’anàlisi, l’avaluació, la selecció o el procés de contractació. Els Candidats, els Reclutadors i els Empresaris poden ser anomenats, en conjunt, en aquest Avís com a “Usuaris”. Com a part dels nostres Serveis, Tractem les seves dades, les quals poden identificar-lo o poden ser utilitzades per ajudar a identificar-lo com a Usuari (aquestes Dades d’Identificació Personal d’ara endavant seran anomenades com a “Dades Personals”). Tot i que fem servir Dades Personals per aquest Avís, tingui en compte que les dades personals, la informació personal o la informació d’identificació personal s’utilitzen en funció de la llei vigent. Aquest Avís descriu els tipus d’Informació Personal, així com els objectius per als quals les Tractem.

Modern Hire té la seu als Estats Units, i té afiliats, Clients i proveïdors de serveis a tercers arreu del món. La nostra adreça principal i la localització dels nostres afiliats estan indicades al final d’aquest Avís.

Aquest Avís descriu la manera en què usarem les seves Dades Personals quan vostè faci servir els nostres Serveis, visiti les nostres pàgines web i accedeixi a les nostres pàgines de les xarxes socials. A més, descriu els seus drets amb relació a les seves Dades Personals. La resta de la informació sobre els seus drets i com exercir-los es troba en l’apartat de “Els seus Drets”, més avall.

Recopilació i Tractament de les Dades Personals

Depenent de com rebem les seves Dades Personals i amb quina finalitat vostè o els empresaris les proporcionin, podem tenir el rol de controlador de dades (“Controlador”) determinant les finalitats i els mitjans del Tractament de les seves Dades Personals, o podem tenir el rol de processador de dades (“Processador”) Tractant les seves Dades Personals en nom dels nostres Clients (és a dir, els Controladors). Preveiem que la majoria de vegades, per no dir tot el temps, tindrem el rol de Processador pel que fa a les seves Dades Personals.

 

Modern Hire as Processor Modern Hire com a Processador

El negoci de Modern Hire consisteix a ser un Processador de Dades Personals a través de l’ús dels nostres Serveis. Això vol dir que actuem en nom dels nostres Clients (és a dir, els Empresaris) i Tractem les seves Dades Personals seguint les seves instruccions. Els nostres Clients solen ser els Controladors de les Dades Personals que nosaltres Tractem. Com a Controlador, el nostre Client defineix les finalitats per a les quals es tracten les Dades Personals obtingudes a partir dels nostres Serveis, i el Client té l’obligació de determinar la base legal que permet el nostre Tractament. Les declaracions de privacitat del nostre Client poden proporcionar més detalls sobre les seves activitats. Depenent de la jurisdicció en la qual nosaltres treballem, els termes “Processador” i “Controlador” poden tenir designacions diferents, però els conceptes que hi ha darrere de la terminologia són coherents. Per exemple, sota algunes regulacions, un Processador pot ser mencionat com a “proveïdor de serveis” o una altra terminologia i un Controlador pot ser mencionat com a “negoci” o una altra terminologia. Per simplificar, utilitzem els termes de Processador/Controlador en tot aquest Avís.

Modern Hire no té la intenció de Tractar tipus de dades delicades com informació mèdica, opinions polítiques, creences religioses, números de la seguretat social, dades de naixement, números del carnet de conduir, i/o informació financera, i els nostres Serveis tampoc pretenen emmagatzemar aquest tipus d’informació. Modern Hire pot Tractar de forma accidental informació relacionada amb el gènere, la raça, o l’ètnia d’un Usuari, en cas que aquestes característiques quedin gravades o registrades en un vídeo, però aquestes característiques no tenen cap mena d’importància en la manera com es proporcionen els nostres Serveis. A més a més, els nostres Serveis no analitzen ni mesuren els trets facials, les expressions facials, els moviments dels ulls o el to de veu per cap mena de finalitat, inclosa la identificació. També vostè pot carregar informació als nostres Serveis els quals poden contenir dades delicades. Nosaltres no preveiem que sigui necessari Tractar aquestes dades delicades com a part dels nostres Serveis.

En cas que decideixi proporcionar qualsevol mena d’informació que sigui adquirida a través d’un enregistrament (és a dir, de vídeo o de veu), nosaltres no utilitzarem aquestes gravacions per finalitats d’identificació (és a dir, no s’analitzaran digitalment ni es tractaran en petjades de veu o arxius de reconeixement facial) i, per tant, no considerarem aquestes gravacions com a dades biomètriques, tal com queda definit per algunes lleis. Tanmateix, nosaltres tractem les seves Dades Personals de manera confidencial, fins i tot si no compleixen la definició de la legislació vigent per a l’obligació de privacitat de dades addicionals. Es pot posar en contacte amb nosaltres sempre que tingui preguntes sobre les seves Dades Personals i el nostre Tractament d’aquestes a través de la Informació de Contacte que trobarà més avall.

Modern Hire com a Controlador

A part dels Serveis que nosaltres proporcionem als nostres Clients, també actuem com a Controlador en el moment que vostè visita la nostra Pàgina Web o interactua amb les nostres pàgines de les xarxes socials. Quan això succeeix, nosaltres podem recopilar la següent informació:

 • Adreça IP
 • Galetes ID
 • Informació d’ús i del navegador
 • Contingut amb el qual interactua

SI vostè demana una prova dels nostres Serveis, llavors recopilarem els seus:

 • Nom
 • Cognom
 • Número de mòbil
 • Correu electrònic
 • Departament
 • Nom i informació de la seva empresa

Modern Hire també pot recopilar informació no personal i/o anònima que ens reservem el dret d’utilitzar per a qualsevol finalitat, incloent-hi de forma agregada. Per exemple, podem recopilar informació relacionada amb el sistema per utilitzar-la amb finalitats administratives, per ajudar a diagnosticar problemes, per supervisar patrons de trànsit, per determinar quins Serveis s’utilitzen més vegades i per avaluar l’ús del lloc. Quan les dades són anònimes o no poden ser identificades, aquestes ja no són considerades com a Dades Personals.

Terceres Parts

Quan accedeixi als nostres Serveis a través de pàgines web de marca compartida o de pàgines web enllaçades (sigui a través d’un empresari o d’una altra forma), les seves Dades Personals seran compartides amb Modern Hire i/o a l’empresari corresponen. En aquest cas, l’ús d’aquestes Dades Personals per part de l’empresari estarà subjecte a la política de privacitat d’aquest Client, i Modern Hire no es farà responsable ni estarà subjecte a la política d’aquest Client pel que fa a l’ús de les Dades Personals. En aquest sentit, Modern Hire l’anima a revisar les polítiques de privacitat i les pràctiques de qualsevol empresari interessat i de terceres parts, abans de proporcionar-los cap dada personal.

Els nostres Serveis poden contenir enllaços a pàgines de tercers. Aquests enllaços es proporcionen només per a la seva comoditat i Modern Hire no es fa responsable per les polítiques de privacitat, pràctiques o el contingut de les pàgines que siguin propietat d’altres, a les quals vostè pugui accedir a través dels Serveis. L’animem que revisi les polítiques de privacitat, els termes i les condicions d’aquestes pàgines amb l’objectiu de què entengui la manera en què aquestes pàgines recopilen, utilitzen i comparteixen la seva informació. Aquest Avís s’aplica només a la informació que nosaltres recopilem dels nostres Serveis.

 

Finalitat i Base Legal del Tractament

 

Modern Hire recopila informació de l’usuari per proporcionar els Serveis següents:

Per complir un contracte o prendre mesures relacionades amb un contracte. Això esdevé important quan vostè es posa en contacte amb nosaltres per a rebre els Serveis. Això inclou:

 • La configuració dels comptes
 • La verificació de la seva identitat.
 • Comunicar-se amb vostè
 • Proporcionar un servei al client.

Emparar-se en els Nostres Interessos Legítims

Hem dut a terme proves d’equilibri per a tot el Tractament de les Dades Personals que nosaltres realitzem sobre la base dels nostres interessos legítims o els interessos legítims dels nostres Clients, els quals hem definit a continuació. Vostè pot obtenir informació sobre qualsevol de les nostres proves d’equilibri, posant-se en contacte amb nosaltres a través de la Informació de Contacte que trobarà més avall.

Tal com exigeix Modern Hire per dur a terme el nostre negoci i seguir els nostres interessos legítims, en concret:

 • Enviar informació que Modern Hire creu que els Usuaris poden trobar útil.
 • De tant en tant, contactar amb els Usuaris per finalitats de recerca d’aplicacions.
 • Personalitzar els Serveis
 • Supervisar l’ús de les nostres pàgines web i els nostres Serveis en línia, i millorar els nostres productes.
 • Proporcionar els productes i els Serveis que ha sol·licitat.
 • Respondre a qualsevol comentari o queixa que ens pugui enviar.
 • Utilitzar Dades Personals segons sigui necessari en relació amb les reclamacions legals, el compliment, les finalitats normatives i d’investigació, tal com ho exigeix la llei.

Emparar-se en el seu Consentiment

Si vostè ens dona el consentiment:

 • Li enviarem màrqueting directe amb relació als nostres productes i Serveis rellevants, o altres productes o Serveis que nosaltres, els nostres afiliats i socis adequadament seleccionats li proporcionarem.
 • Nosaltres posem galetes i emprem tecnologies similars d’acord amb la secció que es troba més avall, anomenada “Galetes; Marcadors; Tecnologia de Seguiment”, i amb la informació que vostè ens proporciona quan utilitza aquestes tecnologies.
 • En altres ocasions en què us demanem el seu consentiment, usarem les seves Dades Personals per la finalitat que nosaltres explicarem en el seu moment.

 

Per finalitats exigides per la llei:

 • Ens reservem el dret d’ús de les seves Dades Personals segons sigui necessari en resposta a les sol·licituds de les autoritats governamentals o policials que estiguin realitzen una investigació.

 

Retirar el seu Consentiment; Oposar-se al Màrqueting Directe

Sempre que nosaltres confiem en el seu consentiment, vostè tindrà el dret de retirar aquest consentiment. Tingui en compte que aquesta retirada del seu consentiment serà respectada per a qualsevol ús futur o continuat, tot i que podem tenir altres bases legals per Tractar i/o mantenir les seves Dades Personals per altres finalitats, com les que s’estableixen més amunt. En alguns casos, podem optar per enviar-li màrqueting directe sense el seu consentiment, per exemple, quan nosaltres ens basem en els nostres interessos legítims. Vostè té el dret de desactivar el màrqueting directe en qualsevol moment. Ho pot fer seguint les instruccions del missatge electrònic o contactant amb nosaltres a partir de la Informació de Contacte que hi ha més a baix.

Revelació i Intercanvi d’informació

Quan la llei ho autoritzi i tret que hagi optat per desactivar-lo, nosaltres podem compartir les seves Dades Personals amb les empreses afiliades a Modern Hire per la comercialització, comunicació i agilització dels nostres Serveis.

Modern Hire compartirà les seves Dades Personals de les següents maneres:

 • Si vostè és un Candidat – amb l’Empresari i Reclutador.
 • Si vostè és un Reclutador – amb l’Empresari.
 • Si vostè és un Empresari – amb el Reclutador, amb l’objectiu de proporcionar els nostres Serveis.

Les Dades Personals també es compartiran amb determinats proveïdors de serveis de tercers, els quals les tractaran en favor de Modern Hire a partir de les finalitats mencionades més amunt. Concretament, utilitzem uns determinats proveïdors de serveis de tercers per l’allotjament de pàgines web, manteniment, tractament audiovisual, entre altres finalitats.

Quan contractem aquests proveïdors de serveis de tercers pel nostre benefici, ens assegurarem que hem subscrit els acords adequats per protegir les seves Dades Personals. Modern Hire també pot revelar Dades Personals i/o afegir informació anònima a aquests negocis, divisions i unitats que estiguin afiliades a Modern Hire.

Si s’adquireix o es transfereix una línia de negoci o el negoci sencer de Modern Hire, o una part substancial d’aquest, sigui per fusió, consolidació o compra d’una part substancial dels actius, Modern Hire pot revelar i transferir les seves Dades Personals a l’entitat que ho adquireixi. Modern Hire pot revelar també les seves Dades Personals a un tercer si nosaltres creiem que, de bona fe i en la nostra total discreció, aquesta revelació és raonablement necessària per (a) fer complir o aplicar els termes i les condicions dels Serveis; (b) complir amb els requisits legals i reglamentaris; (c) protegir els nostres drets, la nostra propietat o la nostra seguretat, però també dels nostres usuaris o de tercers parts; o (d) evitar un crim o protegir la seguretat nacional. Modern Hire també pot utilitzar i/o revelar informació anònima i/o afegida, segons ho escollim a la nostra discreció, incloent-hi els Clients, els socis, els proveïdors de serveis de tercers, els inversors, els anunciants, els possibles compradors i altres parts.

Retenció de la Informació

Modern Hire no conservarà les seves Dades Personals més temps del necessari per complir amb la finalitat per la qual aquestes són tractades, tant si aquesta finalitat s’especifica en un contracte com si ho exigeix la llei o la normativa vigent. En actuar com a Processador, el Tractament de les Dades Personals relacionades als Candidats s’estableix per contracte entre Modern Hire i l’Empresari.

Quan tractem les seves dades de registre, ho fem mentre sigui un Usuari actiu dels nostres Serveis i d’acord amb les nostres polítiques de retenció de registres a partir de llavors.

Quan Tractem les Dades Personals per a finalitats de màrqueting o amb el seu consentiment, nosaltres tenim el dret de tractar aquestes Dades Personals fins que vostè revoqui el seu consentiment o sol·liciti posar-hi fi (per exemple, per a altres finalitats de màrqueting). Quan la llei ho requereix o ho permet, també conservem un registre sobre el fet que ens ha demanat que no li enviem màrqueting directe o que Tractem les seves Dades Personals, de forma que podem respectar la seva petició de cara al futur.

Els seus Drets

Depenent del país on vostè resideixi, podrà disposar de certs drets relacionats amb les seves Dades Personals. Per exemple:

El dret a ser informat sobre el nostre Tractament de les seves Dades Personals;

A accedir a una còpia de les seves Dades Personals;

A sol·licitar una correcció de les seves Dades Personals;

A sol·licitar una transferència de les seves Dades Personals;

A limitar el nostre Tractament de les seves Dades Personals;

A sol·licitar que les seves Dades Personals siguin eliminades.

Vostè també té el dret a oposar-se a la presa de decisions automatitzada, si fos necessari.

Pot sol·licitar qualsevol dret que vostè cregui que ha de tenir (miri també l’Annex de la Llei específica del País) contactant amb nosaltres a través de la Informació de Contacte que es troba a continuació.

Si creu que s’ha produït una violació dels seus Drets Personals, vostè es pot posar en contacte amb nosaltres o també pot presentar una queixa a l’autoritat reguladora del país on resideix o treballa.

Si us plau, envieu-nos qualsevol sol·licitud a partir de la Informació de Contacte que es troba a continuació.

No venem les seves Dades Personals a ningú, i ni les compartim ni transferim a ningú, excepte si fos necessari per a nosaltres a l’hora de proporcionar els nostres Serveis i si la llei vigent ho permet.

Li recomanem que es posi en contacte amb nosaltres a través de l’adreça indicada en la Informació de Contacte que es troba a continuació per a tractar qualsevol mena de preocupació o assumpta que estigui relacionat amb el Tractament de les seves Dades Personals.

Protecció de Dades

 

Modern Hire ha establert mesures tècniques i organitzatives adequades per evitar que les Dades Personals es perdin de manera accidental, s’utilitzin o s’accedeixi amb elles de manera no autoritzada. Sempre que ha estat necessari, nosaltres hem firmat acords de Protecció de Dades amb els nostres Clients i amb proveïdors de tercers, amb l’objectiu de detallar més específicament les mesures de protecció de dades ja establertes. Tenim la certificació ISO 27001 i complim amb el SOC2 Tipus 2. La informació addicional sobre el nostre compromís per la seguretat es pot trobar a https://modernhire.com/platform/data-security/.

 

Galetes; Marcadors; Tecnologia de Seguiment

Modern Hire fa ús de “galetes”, “marcadors de web” i tecnologies similars per a la comoditat dels Usuaris i per millorar l’experiència de l’usuari a l’hora de fer servir els Serveis. Una galeta és un petit arxiu de text que un servidor de pàgines web enregistra en un disc dur, de forma temporal o permanent, i en funció del seu ús, ens permet reconèixer-lo sense la necessitat de què inici sessió a l’hora d’emprar els Serveis. Els marcadors web són gràfics dissenyats per recopilar informació del registre web, com per exemple, les pàgines visitades o els missatges oberts. Confiant en les galetes, els marcadors web i tecnologies similars, Modern Hire pot ser capaç d’oferir un Servei més eficient i més personalitzat per a cada usuari. A més, aquestes tecnologies poden permetre a Modern Hire seguir els patrons de tràfic, l’ús dels Serveis i la informació de la sessió per fer que els Serveis esdevinguin més útils.

Modern Hire utilitza les següents galetes per les finalitats següents:

Categories de galetes necessàries. Aquestes galetes són necessàries per al funcionament de la pàgina web.

Galetes analítiques. Aquestes galetes ens ajuden a analitzar l’ús de la nostra pàgina web per tal de millorar els nostres Serveis.

Galetes funcionals. Aquestes galetes ens permeten recordar les eleccions que faci (com ara el seu idioma o la regió on vostè es trobi) i ofereixen funcions més personals i millorades.

 

Lleis Addicionals; Canvis

Reglament de Protecció de la Privacitat en Línia dels Infants (“RPPLI”)

No recopilem, ni conscientment ni específicament, Dades Personals d’usuaris que tinguin menys de 16 anys. No autoritzem a usuaris menors de 16 anys utilitzar els Serveis. Si us plau, avisi’ns si vostè creu que un menor de 13 anys està usant els nostres Serveis.

Canvis

Modern Hire es reserva el dret de canviar aquest Avís en qualsevol moment. Concretament, nosaltres podem modificar aquest Avís per reflectir els canvis en la manera que nosaltres recopilem, usem o difonem informació, o per reflectir els canvis en les lleis de privacitat, regulacions i/o estàndards del sector. Animem als Usuaris a revisar aquest Avís a l’hora d’accedir als Serveis. Quan els canvis afectin de manera substancial la forma en què nosaltres tractem les seves dades, li notificarem.

Transferència de les seves Dades Personals

Quan Modern Hire transfereix les seves Dades Personals d’un país a un altre, Modern Hire s’assegurarà de què la seva informació està protegida, com a mínim, amb els mateixos estàndards exigits en el país d’origen. Per exemple, ens assegurarem de què hi hagi un acord legal adient que cobreixi la transferència de dades. Prenem mesures específiques addicionals pel que fa a la transferència de Dades Personals d’un país a un altre quan ho requereixi la legislació vigent. Per exemple, miri l’annex a la Llei Específica del País.

 

Annex de la Llei Específica del País

Depenent del seu lloc de residència, un o més dels següents Annexos de la Llei Específica del País (i/o Regions o Estats) se li poden aplicar, a més de les condicions establertes en el nostre Avís de Privacitat. Les condicions que no estiguin definides en l’Annex de la Llei Específica del País tenen els mateixos significats que es donen a aquestes mateixes condicions en l’Avís de Privacitat.

Si us plau, revisi l’Annex de la Llei Específica del País per tenir presents les consideracions addicionals que se li poden aplicar, segons la legislació del país on resideixi.

Annex dels Estats Units

Per als Residents d’Illinois

Per als Residents de Califòrnia

Annex de la UE

Annex del Regne Unit

Annex del Canadà

Annex d’Austràlia

Annex de Malàisia

Annex de Singapur.

 

Informació de Contacte

Per a qüestions tècniques, si us plau, posis en contacte amb l’equip de suport de Modern Hire.

Per exercir els seus drets, per fer preguntes sobre les nostres pràctiques de privacitat o per presentar una queixa, si us plau, posis en contacte amb nosaltres a través de:

Modern Hire, Inc.

3201 Enterprise Parkway, Ste 460

Cleveland, Ohio 44122

Email: privacy@modernhire.com

 

Afiliats i Informació de Contacte

ESTATS UNITS

Modern Hire, Inc.

3201 Enterprise Parkway, Ste 460

Cleveland, Ohio 44122

USA

Tel: (877) 451-1659

info@modernhire.com

EUROPA

Modern Hire Europe Limited

europe@modernhire.com

ASIA I PACÍFIC

Modern Hire Asia Pacific Pte Ltd.

asiapacific@modernhire.com

AUSTRALIA

Modern Hire Australia Pty Ltd.

australia@modernhire.com

REGNE UNIT

Modern Hire UK Limited

uk@modernhire.com

FRANÇA

Modern Hire France SAS

europe@modernhire.com